• Detta evenemang har redan ägt rum.

Kurs för amatörradiolicens

februari 21 kl.19:00 - 21:00

Radiohistoriska föreningen i Västsverige (Radiomuseet) avser att genomföra en licenskurs för blivande radioamatörer. Kursen är planerad till våren, men vi vill redan nu avisera kursen och höra vilket intresse som finns.

Start: Torsdag 21 februari kl 19-21 på Radiomuseet, därefter 10 torsdagar framöver under
våren med uppehåll för vissa dagar t.o.m. den 23/5. Kursen avslutas med ett licensprov.

Vi är tre radioamatörer, som kommer att leda kursen: SA6CLX Bo Sörensson, SM6BLT
Bengt Lindberg och SM6EHL Martin Björkman.

Kursavgiften är 600 kr. Till detta kommer kurslitteraturen, som var och en får beställa från SSA. Kostnaden för licensprovet betalas direkt till SSA och till provförrättaren. Det går bra att redan nu anmäla sig till kursen.

Sista anmälningsdag är den 7 februari. Anmälan skickas till Bengt Lindberg, benli@telia.com, som även kan svara på eventuella frågor rörande kursen.

Datum:
februari 21